Joseph Ribkoff

Joseph Ribkoff

Joseph Ribkoff er eksklusivt tøj til kvinder

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Jospeh Ribkoff, så er det heldigvis ikke for sent. Flotte og elegante kjoler til hverdag og fest er hvad du finder når du søger på Jospeh Ribkoff og der er designs der vil elskes af alle typer at finde.

Joseph Ribkoff er et mærke som spænder bredt fra flot hverdagstøj til smukke selskabskjoler, hvilket betyder at du kan købe dette brand uanset hvad formålet er med dit køb. Mange kvinder forbinder brandet med tøj til den stilede kvinde. Selvom meget af det du kan finde i de forskellige kollektioner ved første øjekast, ser spraglet og farverigt ud, vil det altid bære en kant af den selvstændige kvinde med vind i håret og ben i næsen.

Joseph Ribkoff er et canadisk modebrand som er godt på vej ind i de danske kvinders hjerter og garderober og hvad enten der er tale om en joseph ribkoff kjole eller frakke, så finder du noget der bare udstråler en wauw-effekt med det samme.

Hvis du er kvinden der elsker stiletter og kjoler, men samtidig gerne vil finde tøj som du kan bruge i det daglige, så er dette brand helt sikkert noget du vil elske. Der er alt fra bluser og bukser til nederdele og kjoler, men alt sammen er med sikkerhed noget der syner af highclass. Måske er det ikke lige selskabskjolerne der passer til en dag på jobbet, men så er der heldigvis massevis af designs på kjoler der sagtens vil kunne passe ind.

Føl dig godt tilpas i de mange designs

Joseph Ribkoff er ikke blot et synonym for kvindetøj der syner af highclass og mod. Det er samtidig også noget der forbindes med rigtig god kvalitet. Alt tøjet er syet og produceret med omtanke og i de fineste stoffer. Der er ikke en finger at sætte på det håndværk der ligger bag hvert enkelt stykke tøj og du kan derfor med det i baghovedet sagtens tillade dig at føle det ekstra lækkert.

Vi ved alle hvad tøj kan gøre for os rent psykologisk. Mange oplever at de ranker ryggen lidt ekstra når de iklæder dig tøj der har de rigtige værdier bag som f.eks. tøj fra Joseph Ribkoff og at der samtidig er tale om tøj med lækre snit og flot pasform til størstedelen af kvinder, så er det samtidig noget man kan slappe af i og føle sig godt tilpas i.

Selv de mere dæmpede outfits kan blive spraglede

Er du slet ikke til kjoler eller fungerer de ikke rigtigt på din arbejdsplads, selvom du et eller andet sted gerne ville at det passede perfekt ind i din arbejdsfunktion, så er der selvfølgelig også andet end kjoler at finde i de forskellige kollektioner. De mange bukser og shorts som måske vil virke mere dæmpede i første omgang vil let kunne piftes op med en flot top eller bluse.

Mange modebevidste personer forsøger at finde en rød tråd i det totale outfit, så hvis du f.eks. har noget knaldrødt fodtøj, tilføjer knaldrøde accessoires i form af et bælte eller en taske, et hårbånd eller lignende og måske bærer en knaldrød læbestift og neglelak, så kan du egentlig godt virke spændende selv i de basale outfits fra Joseph Ribkoff.

Se wauw-effekten med det samme. Kom ind i butikken i Rødding og mærk kvaliteten.

Få modens nyheder fra Martin Møller
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med ny inspiration direkte fra butikken.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscribe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.

Kontakt os

+45 7484 1818

Mandag-Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag-Fredag: 10:00-17:30
Lørdag: 09:30-12:30

Adresse
Østergade 20, 6630 Rødding

Få modens nyheder fra Martin Møller

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med ny inspiration direkte fra butikken.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscribe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.