Frank Lyman

Frank Lyman

Frank Lyman er et internationalt brand - med mange smukke detaljer

Frank Lyman dresses kommer fra Canada og ses som et interessant brand for kvinder der tør at tænke ud ad boksen og som hviler nok i sig selv til, at det ikke altid behøver at være så basic at se på.

Elegance til den selvsikre kvinde er netop det du finder i de flotte kollektioner fra Frank Lyman design. Det er selvfølgelig de helt basale farver og de mindre vovede snit, men for en vovet kvinde der samtidig ønsker elegance i sine outfits, er Frank Lyman dresses også i de fleste tilfælde noget man ikke ser alle steder.

Kvalitet der er til at føle på

Har du tit søgt butikkerne tomme for at få fat i noget der ikke kan ses på alle andre der passerer dig i gadebilledet, men er du samtidig ikke ferm med symaskiner og egne meter stof under armen, så er det netop Frank Lyman du skal se nærmere på. Martin Møller er Frank Lyman forhandler i Danmark.

Mærket er i en udsøgt kvalitet og det betyder også at du vil kunne få stor glæde af det tøj du køber, fordi det kan holde år efter år når du vasker og opbevarer tøjet korrekt. Kvaliteten vil du mærke med det samme du står med tøjet i hånden selv og det vil komme dig til gavn især hvis du skulle overveje tøjet som hverdagspåklædning.

Skil dig ud fra mængden med ro i maven

Der findes både tøj til hverdag og fest, men meningen med Frank Lyman er, at den selvsikre kvinde der netop ønsker at skille sig ud i det daglige og bære en unik og flot kjole alle dage i ugen hvis det er det humøret er til. Det er derfor også rigtig mange kjoler og feminine snit du vil møde i tøjet fra dette lækre internationale mærke.

Skal de høje hæle luftes lidt mere, så begræns dig endelig ikke til Frank Lyman festkjoler for selv en jeans-kvinde kan se fantastisk og feminin ud med et par smarte stramme jeans og et par stiletter i en frisk farve. Har du f.eks. forelsket dig i et par jeans der egentlig ikke som sådan virker vovet og hvad du i første omgang havde tænkt dig med dit nyindkøbte outfit, så krydder det selv om med accessoires, sko, smykker eller makeup der skaber den røde tråd fra top til tå.

Har du modet på at kaste dig over at bære lige hvad du har lyst til selvom det skiller sig udenfor mængden, så omfavn den lyst og gør det endelig. Verdenen trænger til farve, selvsikre og spraglede kvinder som dig og nogle personer skal jo være dem der går først.

Prøv et par Frank Lyman bukser – besøg Martin Møller i Rødding og mærk på kvaliteten.

Få modens nyheder fra Martin Møller
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med ny inspiration direkte fra butikken.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscribe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.

Kontakt os

+45 7484 1818

Mandag-Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag-Fredag: 10:00-17:30
Lørdag: 09:30-12:30

Adresse
Østergade 20, 6630 Rødding

Få modens nyheder fra Martin Møller

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med ny inspiration direkte fra butikken.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscribe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.