Hos Martin Møller finder du landsdelens største udvalg af festtøj og Logetøj. Kom og lad dig inspirere.

Vi har helt sikkert festtøj, som matcher dine behov og krav til kvalitet og design.

Hos Martin Møller finder du festtøj, som vil passe til enhver anledning. Små og store fester.

Ønsker du at skille dig ud fra mængden, finder du et udvalg af farverigt festtøj i mange skønne mønstre.

Har et mærke fra Paris, som kun vi fører i hele Norden. En del af det er eget design.

Hos Martin Møller er vi kendte for vores store udvalg i festtøj. Vi har næsten alt inden for kjoler, bukser, nederdele, bluser, jakker og toppe.

Med vores mange års erfaring med mode har vi nøje håndplukket et udvalg af festtøj fra de bedste designer fra både ind- og udland. 

I vores kategori af festtøj finder du unikke styles fra mærker såsom Joseph Ribkoff, Georgedé, Frank Lyman, Hermann Lange, Molly Jo

Vera Mont og Tia.

En fest er altid skøn, og man vil gerne gøre alt for at imponere de andre gæster med sin påklædning. Derfor er det rette festtøj vigtigt, da det giver selvtillid og en flot udstråling. Er du netop på jagt efter tøj til festlige lejligheder, så kik med her eller på vores webshop.

(Vi har meget mere festtøj i vores fysiske butik i Rødding, end der er vist på webshoppen)

Hos Martin Møller bestræber vi os altid på at yde den bedste service, når du shopper festtøj hos os. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om størrelse eller pasform. 

 

Molly Jo er mode til kvinden der efterspærger klassisk gå-i-byen tøj.

Det udvalg du ser af festtøj på webshoppen, er kun et lille udpluk af vores sortiment, så kig ind i butikken i Rødding, og find det festtøj du mangler til den næste fest. 

Vi har alle de store mærker. Frank Lyman, Joseph Ribkoff, Molly Jo, Tia, Hermann Lange, Vera Mont og selvfølgelig franske Georgedé, som vi er eneforhandler af i Norden. 

Tøjet der ses ovenover er fra Canadiske Joseph Ribkoff. De laver det mest fantastiske festtøj i en super kvalitet/pasform. Så står du og mangler noget nyt tøj til festen, var dette måske en mulighed. Vi har desuden mange andre mærker i festtøj. Her kan f.eks. nævnes Georgedé fra Paris, som vi er eneforhandler af i Norden. Vi har masser af som ikke er vist her på webshoppen, så kig ind i butikken i Rødding og se det store udvalg.