om os

Hos Martin Møller sælger vi kvalitetstøj til den modebevidste kvinde, der gerne vil have det største og bedste udvalg i modetøj fra både ind- og/ -udland. Vi har samlet alt dette under et tag på 600 kvm hos Martin Møller i Rødding.

Vores store udvalg giver dig gode muligheder for at vælge lige netop det der passer til din tøjstil, både til hverdag, fritid og fest. Det er vigtigt at nævne vi har en masse styles i Loge tøj i den klassiske sorte farve.

I hverdagstøj har vi følgende mærker: Betty Barclay, Basler, Camma, Eterna, Brax, Skovhuus, Sunday, Lau Rie, Faber Woman, Sommermann og Bianca.

I det omskiftelige vejr med de 4 skønne årstider, er det vigtigt med noget godt overtøj, i Martin Møller har vi et kæmpestort udvalg i uld, dun, poplin eller skind. Alt i gode kvaliteter og pasformer. Så du har her mulighed for at blive klædt både casual, klassisk til hverdag og fest.

Vi fører følgende mærker i overtøj: Basler, Fuchs Schmitt, Gil Bret, Betty Barclay og Junge.

Faglig dygtighed og med kunden i centrum

Vi bestræber os på at have den enkelte kunde i centrum, og vores fagligt dygtige og erfarne personale sætter en stor ære i, at klæde dig på efter tidens trends og din helt egne smag.

Skal du til barnedåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, galla eller en tur i teatret har vi en kjole, nederdel, top eller jakke til netop den lejlighed.
Vores udvalg er stort, der er stilarter for enhver smag, som nøje kan tilpasses din personlighed og pengepung.

Der er det elegante, det stilfulde, det klassiske eller det udfordrende….
Vi har altid ca. 500 kjoler på lager varierende i størrelser, men fra str. 36-50 afhængig af modellerne.
Vi har også et kæmpe udvalg i nederdele, festbukser, toppe, bluser og jakker.

Vi har følgende mærker i festtøj: Georgedé, Vera Mont, Frank Lyman, Joseph Ribkoff, Herman Lange, Sommermann og Tia.

Vi glæder os til at klæde dig på.

På gensyn i Martin Møller, Rødding.