Betty Barclay

Betty Barclay

Betty Barclay - moderigtigt og stilfuldt tøj

Betty Barclay er et tysk mærke der for alvor har fået gang i det danske marked. Med de friske farver og flotte snit har de danske kvinder forelsket sig i kollektion efter kollektion. Tøj og accessoires til kvinder kan nogle gange føles som en hel jungle at finde rundt i, for det er ikke altid at man kan være heldig med god pasform og kvalitet og samtidig have at gøre med et prisleje, som alle kan være med til, men her har du et tøjmærke hvor du både kan mærke og føle at kvaliteten er helt i top og som du stadig ikke behøver at rive månedens økonomi i stykker af.

Med Betty Barclay collection, finder du hele tiden tøj der er tilpasset i sæsonens farver, men samtidig er der også lagt vægt på at alt tøjet kan passe godt ind både på arbejdspladsen og til en festlig aften ude. Det er netop det som Betty Barclay kommer godt afsted med uanset om du mest er til bukser, shorts eller de flotte Betty Barclay kjoler.

Pift basic op med flotte farver

Som kvinde er det for de fleste vigtigt at få lov til at føle sig feminin og her kan beklædningen spille en vigtig rolle. Bærer du tøj fra Betty Barclay, vil du hurtigt kunne se og mærke at tøjet er tilpasset kvindens former og er med til at fremhæve disse, uden at det virker vulgært og tætsiddende.

Du kan finde tøj med print og i masser af farve hos Betty Barclay, men der er også mulighed for at finde tøj der kører i de basic-farver der altid passer til andet. Det gør det let at mixe de forskellige dele med hinanden, så du både kan tage et flot t-shirt med et feminint snit, mens du samtidig bærer et par smart capribuks i sort eller hvid.

Accessories der passer hele året rundt

Med tøj fra Betty Barclay kollektionerne vil du hele tiden se en ny tanke bag de nyeste snit, print og farver. Kollektionen der ankommer i sensommeren, vil typisk bære præg af at det vil være en smule køligere og her vil du kunne finde accessoires som kan tilføjes til dine sommer-outfits. Tørklæder hitter år efter år, men det kan virke som en stor udfordring at finde de tørklæder der har de rette farver og den rette kvalitet på samme tid, som du efterlyser ved et godt tørklæde. Gå på opdagelse i de flotte accessoires fra Betty Barclay og find det du selv synes vil passe bedst til dig og som vil give dine basic-outfits det ekstra pust der kan booste din feminine side.

Al den snak om at føle sig feminin og at det rigtig ofte kommer til udtryk igennem dit outfit, kan du sikkert godt selv genkende noget af. Kvinder har nemlig et bedre selvværd i tøj der sidder perfekt og syner det samtidig feminint er det som regel noget kvinderne automatisk skyder brystkassen frem på og viser de kvindelige sider, der ellers godt kan gemme sig indeni når der bare hives noget tilfældigt på kroppen.

Betty Barclay er førende indenfor dametøj til den kvalitetsbevidste kvinde. Det tyske brand Betty Barclay er blevet kendt for sin elegance og modetøj af meget høj kvalitet. Brandet rammer den moderne kvindes livsstil lige i hjertet.

Besøg Martin Møller i Rødding og mærk på varen.

Få modens nyheder fra Martin Møller
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med ny inspiration direkte fra butikken.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscribe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.

Kontakt os

+45 7484 1818

Mandag-Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag-Fredag: 10:00-17:30
Lørdag: 09:30-12:30

Adresse
Østergade 20, 6630 Rødding

Få modens nyheder fra Martin Møller

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med ny inspiration direkte fra butikken.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscribe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.