Eksklusive mærkevarer til hverdag, fest og fritid

Vi gør meget ud af at vælge de rigtige leverandører. Vi køber ikke bare ind, vi køber ind efter efterspørgsel og kvalitet. Vi har efterhånden samlet en del mærker i butikken som vi er stolte af.

Vi har herunder samlet en stor del af de mærker vi forhandler i butikken. klik på mærket og få indblik.

Vi sælger kvalitetstøj til den modebevidste kvinde, der gerne vil have det bedste udvalg samlet under et tag. Vi bestræber os på at have kunden i centrum, og vores fagligt dygtige personale, sætter en stor ære i at klæde dig på efter tidens trends og din helt egen smag.

Hverdagstøj:
Vi har et stort udvalg i hverdagstøj i størrelserne 36-52 (nogle mærker/modeller dog kun op til 48) Udvalget består af T-shirts, skjorter, strik, stumpbukser, jeans, business serie bestående af bukser, nederdel, blazerjakker i samme kvalitet.

Overtøj:
I det omskiftelige danske vejr, med de 4 dejlige årstider, er det vigtigt med noget godt overtøj. Med Matin Møller’s store og lækre udvalg af overtøj i uld, dun, poplin eller skind, kan du blive klædt både elegant, casual og klassisk på til hverdag og fest.

Besøg butikken i Rødding, hvor du kan se et stort udvalg af de lækreste dunjakker, uldjakker og jakker i skind og poplin. Du kan f.eks. finde et stort udvalg fra Junge, Gil Bret, Fuch’s Schmitt og Basler.

Festtøj:
Skal du til barnedåb, konfirmation, fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, reception, galla eller bare i teatret, har vi en kjole til netop den lejlighed.

Vores udvalg er stort. Der er stilarter for enhver smag, som nøje kan tilpasses din personlighed eller pengepung.

Der er det elegante. Det stilfulde. Det klassiske sikre eller det udfordrende.

Vi har altid ca. 500 kjoler på lager – varierende i størrelser, men fra 36-50 afhængig af modellerne.

Vi har også et kæmpe udvalg i nederdele
– festbukser
– toppe
– bluser og jakker

Vi glæder os til at klæde dig på.

Vi fører blandt andet mærkerne:

sommer mann
joseph ribkoff
hermann lange
zerres
ara
brax
faber woman
georgede
efixelle
2b
basler
betty barclay
gil bret
comma
robell
tia
fuchs schmitt
junge
skovhuus
sunday
vera mont
lourie
rabe
white label
_5d5ea8c5dd0d18.81657287_weber