Vera Mont

Vera Mont

Shine igennem i flokken,
når du bærer din flotte kjole fra Vera Mont

Har du brug for nyt tøj, men ønsker du at finde tøjet der signalerer at du har styr på sagerne, så har du et godt brand i vera mont. Elegant og stilet festtøj til kvinder der ønsker at blive set, men samtidig stiller krav til snit og kvalitet der skal emme af luksus, er noget du bl.a. kan finde i de flotte kollektioner fra Vera Mont.

Har du brug for en kjole så tjek en vera mont kjole ud før noget andet, hvis du samtidig godt kan lide at skabe en wauw-effekt fra folk du passerer på din vej. Med en smuk vera mont dress vil de små detaljer kunne ses på stor afstand og de feminine snit vil for de fleste kvinder styrke et selvværd der har ligget og luret under overfladen, men som blot har manglet det sidste spark for at komme helt igennem.

Tøj har rigtig meget at sige i forhold til hvordan vi føler os i sociale sammenhænge. Mange kan føle et ubehag ved at skulle afsted og mingelere blandt bekendte og andre personer man ikke har så tæt på i det daglige. Det kan derfor være en rigtig god idé at klæde sig i noget som f.eks. en af de flotte vera mont festkjoler, der kan styrke troen på at man nok skal shine igennem i flokken.

Kend til dine grænser og find kjolen du føler dig tilpas i

Når du vælger din næste kjole fra Vera Mont, vil det være en god idé at du allerede på forhånd har en idé om hvilket snit der sidder godt på dig. Vi er alle sammen forskellige både indvendige og udvendige og hvor der er nogle der vil være flottest med en turtleneck, er der andre der stråler bedre igennem med en dyb V-udskæring.

Brysterne og taljen kan være forskellige og din egen idé om hvor blufærdig du selv føler dig, vil også have betydning for dig. Finder du en kjole med en dyb udskæring fortil og er du egentlig ikke glad for at vise så meget hud, så vil det også kunne mærkes på dig at du ikke er tilpas i din nye kjole.

Sådan finder du frem til den kjole der er lige dig

Heldigvis er der kjoler i stort set alle snit og størrelser ved Vera Mont. Der er de knælange kjoler, de smukke maxikjoler der går helt til gulvet, der er de kjoler hvor skørtet er meget voluminøst og selvfølgelig også de tætsiddende kjoler, hvor andre vil tro at kjolen er malet direkte på kroppen fordi den bare sidder som smurt.

Mærk efter hvad du er for en type og hvad du har det bedst med at være i for noget tøj. Når du ved det, vil der stadig være nogle snit du sikkert selv på forhånd ved er lige dig både fortil og bagtil, som du kan bruge som yderligere sortering af de mange flotte valg du vil blive præsenteret for. Til slut skal du selvfølgelig finde en kjole der er i en farve du lige præcis går rundt og drømmer om.

Find din Vera Mont kjole i butikken hos Martin Møller i Rødding.

Få modens nyheder fra Martin Møller
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med ny inspiration direkte fra butikken.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscribe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.

Kontakt os

+45 7484 1818

Mandag-Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag-Fredag: 10:00-17:30
Lørdag: 09:30-12:30

Adresse
Østergade 20, 6630 Rødding

Få modens nyheder fra Martin Møller

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med ny inspiration direkte fra butikken.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscribe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.