Vi tilbyder gratis fragt resten af oktober måned ved køb for over 800 kr. 

Levering 1-3 dage – Køb inden klokken 13 og varerne sendes samme dag.

Du er velkommen til at bestille varer du ser på webshoppen, ved at ringe på Tlf. 74 84 18 18 indenfor normal åbningstid.

Udvalg

Moderigtigt tøj i alle størrelser

Kvalitet

Her er kun varer i god kvalitet

Service

100% god og anerkendt service

Velkommen hos Martin Møller - Dit modehus i Rødding

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en tøjbutik udover det sædvanlige. Martin Møller er kendt for det store flotte udvalg i tøj til arbejde ,hverdag og fest.

Vi er specialister i festtøj, selskabstøj og hverdagstøj. Vi er også kendt for et stort udvalg af i tøj til kvinder , og har tøjmærker du ikke finder alle steder.

Martin Møller har eksisteret i 57 år, og har solgt modetøj til kvinder fra både ind-/og udland siden 1963.

Vi er er et modent og erfarent team, som ekspederer kunderne med alle de dyder du kender fra generationerne før os. Der er ikke noget der slår den fysiske handel.

Til forskel fra nethandel får du oplevelsen af personlig vejledning, og at kunne prøve tøjet med det samme.

Besøg vores butik nær Ribe og Kolding med 75 km til den tyske grænse. Tæt på trekantsområdet. Ligger i Vejen kommune, i toppen af Sønderjylland.

Kom og lad dig blive inspireret i vores 600 kvm store forretning. Vi deler gerne ud af vores mange års erfaring, når du besøger os i Østergade 20, 6630 Rødding.

Vi serverer altid frisk kaffe, chokolade eller et lille glas portvin og der er gratis parkering lige ved døren.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Lidt lækkerier fra Basler i Tyskland.Kvalitet og et produkt du ikke ser alle steder.Vi ses i butikken i Rødding eller kik på vores Webshop -https://martin-moeller.dk/Vi ses Team Martin Møller ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Image attachment
🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎🤎Overtøj til den kræsne kunde.Kvalitet og pasform i topklasse.Vendbar og anvendelig 3/4 af året.Image attachment
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚Efixelle polo i luksus bomuldskvaltet.Kvalitet og pasform i høj klasse.Vi ses i butikken i Rødding eller på vores Webshop -https://martin-moeller.dk/Team Martin Møller 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚Image attachment
Se mere

Nyhedsbrevet Fra Martin Møller
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails med ny inspiration direkte fra butikken.

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på unsubscribe-linket, der følger i bunden af hvert nyhedsmail.

Kundeanmeldelser

Kontakt os

+45 7484 1818

Mandag-Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag-Fredag: 10:00-17:30
Lørdag: 09:30-12:30

Adresse
Østergade 20, 6630 Rødding