SIDSTE NYT

Så er efterårskollektionen fra Basler landet i butikken og på webshoppen. Som altid, er vi glade for at kunne præsentere deres fantastiske kollektion.

Vi er rigtig glade for, at have fået forhandlingen af Gerry Weber igen. Deres efterårskollektion er fantastisk. De skønneste farver og bedste kvaliteter.

For jer der kan lide det exclusive, er her et udpluk af den nye efterårskollektion fra Comma. Kvalitet for alle pengene….

Lidt flere efterårsnyheder fra tyske Betty Barclay. Kendte for den høje kvalitet og gode pasform.

Vi har efter en pause igen fået forhandlingen af det populære og fantastisk dejlige mærke Gerry Weber, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Vi starter først rigtig op om med det helt store udvalg om en måned eller to, når deres nye kollektion kommer. Vi har dog fået nogle skønne ting, som allerede nu kan købes på webshoppen eller i vores fysiske butik i Rødding. Du kan læse mere om Gerry Weber under menuen “MÆRKER”.

Netop hjemkommet, en masse nyt og lækkert festtøj til forårets og sommerens fester. Her er det fra Joseph Ribkoff.

Lidt festnyheder fra Robe Légère by Vera Mont, til de fester der forhåbentligt snart bliver åbnet op for.

Så fik vi en stak nyheder mere til din forår/sommer garderobe fra Betty Barclay.

Flere forår/sommer nyheder fra Bianca.

Super flotte nyheder fra Rabe

Lidt nyheder fra Tyske Bianca

Så kom der en masse forårsnyheder fra Monari. De kan selvfølgelig også købes på vores webshop.

Så kom der endnu en portion nyheder fra Comma,

Vi glæder os så meget til at vise jer alle de skønne nyheder. I mellemtiden kan i se og købe dem på vores Webshop

Her er nogle skønne nyheder fra Efixelle. Har du aldrig prøvet – eller kender du bare ikke kvaliteten Efixelle står for, så er det på tide at du stifter bekendtskab med dette fantastiske tyske mærke. Køb dem på webshoppen eller i butikken i Rødding.

4 skønne nyheder fra Comma, Også her er der meget mere på vej ind. Køb det på webshoppen eller i butikken i Rødding når vi åbner.

Når festerne kommer igen, er vi klar med et af de største udvalg i festtøj. Vi har netop fået en masse skønt festtøj ind af dørerne. Det der ses her er fra Vera Mont. Kendt for deres exclusive stil og skønne farver.

Der kommer dagligt nye varer – også fra det store tyske mærke Basler. Her er et lille udpluk af de varer der netop er hjemkommet. Bestil dem på Webshoppen, Eller kig ind i butikken i Rødding, når vi forhåbentligt snart får lov at åbne dørerne.

Så er der kommet en masse nyheder fra Brax. Bestil de skønne forårsnyheder på Webshoppen, eller kom ind i butikken i Rødding, når vi forhåbentligt snart får lov at åbne dørerne.

Lidt nyheder fra Lau Rie

Skovhuus nyheder. Se de skønne nyheder i Butikken i Rødding eller på vores Webshop.

Så er foråret på vej. Der er kommet en masse nye varer fra Betty Barclay og mange flere er på vej. Find dem i butikken i Rødding eller på vores Webshop.

Vi har netop modtaget en masse nye varer fra Eterna. Kig ind i butikken i Rødding eller se mere på vores webshop..

Efteråret er over os, så her er et lille udpluk af alt det dejlige overtøj vi fører fra bl.a. Basler og Gil Bret. Vi har selvfølgelig mange andre mærker såsom Junge, Fuchs Schmitt, Betty Barclay og et stort udvalg i skind.

Her ses nogle af de skønne nyheder vi har fået fra tyske Bianca. Der er mange flere nyheder på vej, både fra de danske og udenlandske mærker.

Dette er et lille udpluk af de nye  varer der netop hjemkommet fra Betty Barclay. De er klar til at blive mærket og vil være til salg fra i morgen onsdag. Kig ind i butikken eller bestil på vores Webbutik.